About us Pearl Universe - Online Shop for Exclusive Pearl Jewelry

Over ons


Welkom bij Pearl Universe, onze online winkel voor Parel sieraden, ontstaan vanuit onze eigen liefde voor Parels en Juwelen.

Het was het voorjaar van 2016, wanneer ik mijn vrouw wou verrassen met een uniek en romantisch cadeau ter ere van ons 1-jarig huwelijks jubileum.
Ik had al gauw besloten voor haar een sieraad te willen kopen, een sieraad als symbool voor mijn liefde voor haar is uiteraard een prachtige en klassieke manier om je liefde te tonen. Maar ik wou ook iets aparts, iets unieks, iets waar geen tweede van te vinden zou zijn.

Ik begon te lezen, en kwam bij Parels terecht, en dat Parels een lange historie hebben als een van de meeste begeerde sieraden, dat het zelfs het favoriete sieraad van Cleopatra was! En dat voor Parels in veel oude manuscripten al een bijzondere rol was weggelegd. De mystificerende aantrekkingskracht van Parels had nu ook mij gegrepen.

Iedere Parel heeft zijn eigen unieke identiteit, het zijn creaties der natuur en er zijn ook vele verschillende soorten Parels; Zoetwater Parels, Tahiti Parels, Zuidzee Parels, Akoya Parels. Ik kwam er ook gauw genoeg achter dat er zeer kostbare Parels op de markt waren, de prijs wordt bepaald door de verschillende karakteristieken zoals oppervlakte, kwaliteit, glans, parelmoer dikte, kleur, grootte en vorm. Gelukkig zijn er Parels in iedere prijsklasse te vinden, afhankelijk van het type en de kwaliteit.

Ik was verkocht, de Parel was voor mij het perfecte cadeau voor mijn geliefde vrouw en zodra haar ogen de Parel aanschouwde die ik voor haar had uitgekozen begon ze zelf ook te glinsteren van geluk, het was een zinderend succes!

Het had me echter veel tijd en moeite gekost om die ene perfecte Parel te vinden, om überhaupt een winkel te vinden waar ik iets moois, maar toch betaalbaars kon vinden.Ik deelde dit verhaal met mijn vrouw, en hoe ik uiteindelijk een Parelsieraad in het buitenland moest kopen en hoeveel moeite het mij gekost had deze te vinden. Mijn vrouw was nu, net als ik, ook verliefd geraakt op Parels, en het een idee om een eigen Parel shop te beginnen werd geboren tijdens een goed glas wijn. Het duurde niet lang voordat PearlUniverse.com werkelijkheid was.

We hebben veel geleerd, veel contacten gelegd en we zijn nog steeds aan het leren. Iedere nieuwe Parel die we in onze handen krijgen, daar houden van, en behandelen we met zorg en respect, in de hoop dat die Parel misschien ook die ene speciale parel is, voor die ene hele speciale persoon.

Hoogachtend,

Jan Baars and Nicole Baars-Jankowski
Oprichters of Pearl Universe.com

Onze Pearl Universe Producten


Tahiti Parels

Shop Tahiti Parels

Akoya Parels

Shop Akoya Parels

Zuid Zee Parels

Shop Zuid Zee Parels

Zoetwater Parels

Shop Zoetwaterparels

Bruidsparel Sieraden

Shop Bruidsparel Sieraden

Exclusieve Parel Collectie

Shop Exclusieve Parel collectie

PU

© Copyright Pearl Universe 2019

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.